- a conspiracy in writing

Keiserens nye argument

Massehysteriet har bredt seg i det politisk korrekte hylekoret etter at en liten gutt kom med den uhyrlige påstanden at Keiseren ikke hadde klær sist uke. Fullstendig uten kildekritikk har den blodtørstige venstresiden og de logrende lydige mainstream-mediene slukt den lille guttens påstander rått. Den siste uken har vi sett en heksejakt og hatkampanje mot Keiserens garderobe og klesvalg som savner sidestykke.

Hadde mediegestapistene vært litt mindre opptatt av å demonisere oss Keisertilhengere, hadde de kanskje sett nærmere på bakgrunnen til denne påståelige lille gutten. De hadde ikke trengt å grave særlig dypt for å oppdage at han har dype bånd til rabiate Keiser-motstandere.

Bloggeren BunadsDude har i et strålende innlegg avdekket at den lille gutten som skrek «naken Keiser» har deltatt på anti-Keiserlige indoktrineringsleire de siste somrene. Under dekke av sommerlige aktiviteter som volleyball og kassegitar rundt leirbålet, kan BunadsDude avsløre at leirens virkelige formål er hjernevask, terrortrening og allsang av Keiserhatende propagandasanger som for eksempel «Barn av regnbuen».

I mellomtiden har den uvitende bermen latt seg rive med av den lille guttens hatpropaganda, og i fullt alvor begynt å diskutere om Keiseren faktisk stilte uten klær på sist ukes arrangement. Det sirkulerer bilder på venstreekstreme nettsider som visst nok skal vise Keiseren i nettoen.

Alt dette viser bare hvor langt disse landssvikerne er villige til å gå for å spre sine giftige løgner, og for å stigmatisere oss fredelige, frihetselskende Keiserforkjempere.

De prøver å skape et forvrengt bilde av historien der Keisere og adel visst nok skal ha hatt stor makt, rikdom og eiendom. Virkeligheten er selvsagt at Keiser og adelskap til alle tider har vært nøkterne og hardt arbeidende, mens de såkalte «lavere klasser» har veltet seg i rikdom og gåselever i sine overdådige palasser.

Nå har det gått så langt at man ikke engang kan fredelig fastslå at Keiseren er godt påkledd uten å bli kneblet og nedsablet av nakenhetsmarxistene. Vi som sprer sannheten om Keiserantrekket i kommentarfelt og på frihetselskende nettsider blir forsøkt truet til taushet, og må oppleve at heksa vår blir jaktet, og at demoniseringen vår blir stigmatisert med knebel, hets og politisk korrekt blandet hylekor.

Previous

Busting blocks

Next

The Vinland Mystery

1 Comment

  1. Per Arne

    Herlig innlegg!!! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén